پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران
پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران
کد محصول :L 8
موزه موسیقی تهران در خیابان دربندی نزدیک خیابان تجریش واقع شده است. خیابانی پر از درخت که سازهای موسیقی مختلفی را در خود جای داده است. تهران، شهری کهن که در قدیمی ترین سندهای تاریخی نیز به آن اشاره شده است، به طوری که شهر تهران به قبل از سده سوم هجری قمری برمیگردد. تهران به عنوان پایتخت زودتر از شهرهای دیگر به مدرنیته بودن نزدیک شده و شامل معماری مدرنی است، اما با این حال دارای ساختمان هایی است که نشان دهنده تاریخ و هنر قدیمیان است.در ادامه با سایت معمار امروز همراه باشید تا پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران تقدیم شما عزیزان گردد.
ساختمان فعلی موزه در سال ۱۳۵۱ ساختمان مسکونی بوده که سالها بعد یعنی در سال ۱۳۸۲ به خاطر محل مناسب و فضای کافی مورد بازسازی قرار گرفت و به موزه ماندگار و محلی برای نمایش هنر ایرانی تبدیل شده است و این موزه در سال ۱۳۸۸ در این محل افتتاح گردیده است. موزه موسیقی دارای سه طبقه است و حدودا ۲۴۰ ساز از ۲۰۰ نوع مختلف نگهداری میشود و شامل بخشهای مختلفی مثل سالن نمایش سازها (سازهای کوبهای، زهی، بادی، سنتی و زهی نواحی)، گنجینه موزه، آرشیو صوتی و تصویری، کتابخانه تخصصی، کارگاه نمایش مراحل ساخت ساز، انبار ویژه نگهداری سازها، مخزن محصولات مکتوب، کافیشاپ و بخش سمعی و بصری است. موزه موسیقی که جزو موزههای جدید کشورمان است، برای شهروندان تهرانی به خصوص اهالی تجریش و نیاوران جزو مرکزی رسمی برای گردش محسوب می شود. موزههای موجود در شهرهای مختلف یکی از عوامل موثر در توسعه گردشگری شهری و توسعه صنعت گردشگری ایران هستند؛ بر همین اساس، موزه موسیقی ایران نیز یکی از محل های جذاب برای اهالی موسیقی و سینما و میراث فرهنگی است.
در آرشیو موزه موسیقی، نخستین صفحات موسیقیایی ضبط شده به دستور مظفرالدین شاه قاجار در دسترس است و این آرشیو جزو غنیترین مجموعههای موسیقی کشور به حساب می آید. آدرس موزه موسیقی در خیابان مقصودبیک است و در سه راه تختی، کوچه نمازی، پلاک ۹ قرار گرفته است. این موزه با ساختمان و حیاط بسیار دیدنی دارای کافهای است که می توانید ساعت ها آنجا بنشینید و اوقات خوشی بگذرانید. بخشی از سازها به موزه موسیقی به امانت داده شده و بخشی از آنها به موزه اهدا شده و بخشی دیگر نیز از سوی موزه خریداری شدهاند.
در سالن سازها، سازهای کوبهای، بادی و زهی و سازهایی از نواحی مختلف ایران وجود دارند که این سازها متعلق به محمدرضا درویشی، آهنگساز و مولف دائرهالمعارف سازهای ایران و مجید کیانی، نوازنده سنتور از جمله آنهاست. سالن سازهای زهی و بادی در طبقه همکف قرار گرفته و شامل دو بخش است؛ در بخش سازهای بادی انواع سازهای خودصدا، نی، نیلبک و سوتکها و در بخش سازهای زهی، سازهایی مثل زه مضرابی آرشهای وجود دارند. در سالن سازهای کوبهای نیز انواع سازهای کوبهای مثل تنبک و طبل در طبقه همکف وجود دارند و سازهای متعلق به میرزا عبدالله، کیهان کلهر و محمد عشقی از نوازندگان مطرح سنتور به موزه اهدا شده اند.
بخش دیگری از این موزه کتابخانه تخصصی آن با مجموعهای نفیس از ۳۰۰۰ کتاب در ۶۰۰۰ جلد است که ۱۶۰۰ عنوان از آن در حوزه هنر و ادبیات و خصوصا موسیقی است. البته قرار است بخش الکترونیک این کتابخانه نیز برای مطالعه الکترونیکی کتابها و ارتباط با دیگر موزههای دنیا راهاندازی شود. از بخشهای تازه راهاندازی شده موزه نیز سالن آمفی تئاتر و استودیوی آن است.
————————————————————————————————————————————————————————————————————
مشخصات محصول:
- نام محصول: پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران به همراه پلان ها و تصاویر
- فرمت فایل:پاورپوینت
- تعداد صفحات:40
- حجم فایل:17 مگابایت
نحوه خرید :
۱- کلیک روی دکمه خرید و پرداخت ۲- ثبت ایمیل و مشخصات ۳- پرداخت مبلغ با کلیه کارتهای بانکی ۴- نمایش لینک دانلود فایل و ارسال یک نسخه به ایمیل شما
دوستان عزیز در صورت هرگونه مشکل در خرید یا دانلود فایل و همچنین سوال در مورد محصول لطفا با شماره 09100894906 از طریق تلفن و تلگرام باما در ارتباط باشید.
پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران،پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران،پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران،پاورپوینت نمونه موردی موزه موسیقی تهران